Alla inlägg under mars 2011

Av Ellen - 6 mars 2011 10:36

Jag får väl skämmas nu, jag har inte skrivit på ett tag, men det har varit så mycket. Trodde ju att det kanske var något när jag var sen, men det var jag inte. Jag lät dock min biologiska klocka springa iväg med mej där bla på Tradera... nu försöker jag lägga band på mej tills jag kommit in på min utbildning, så att jag är på rätt väg, innan man kan börja fundera på sånt igen. Jobbet rullar på, jag är lite arg på mej själv för att jag varit en sådan tidsoptimist när det gäller matten. Jag måste ringa Hermods och bråka med rektorn om mitt betyg, jag känner att läraren jag haft inte varit schysst... jobbigt samtal....


Vi var på Pontus by the sea i veckan. Rekommenderar det, det var gott och personalen var duktig. :-) Skönt också att det var mest kött och nästan inga kolhydrater, annat än sås och lite grillade grönsaker, det gick ju att välja bort/vara sparsam med. Fick dock en smärre chock när jag sågmej själv i spegeln på Åhlens! Shit! Det är ju inte ofta man ser sin rumpa liksom, den sitter ju där bak, men milde tid - det är ju hemskt! Det började med att jag skulle ha en ny bh, men väl inne i butiken råkade jag se min mage som putade över jeansen - inte ok - en ny topp behövdes. S kan man ju inte se ut om man ska gå på restaurang! Väl inne i provrummet kom chock nummer två - what the hell? Är det min rumpa? SER JAG UT SÅ????! Hur kunde det bli så här nu igen? Jag har ju typ valkar på sidorna! Jag som gick ner 18 kilo för två år sedan - visst blev jag sjuk där ett tag, och visst blev jag sambo och började spendera min tid hemma med M och katterna men jisses... Nu är jag uppe 15 kilo igen och det känns piss! Visst, jag går förbi en spegel ibland, men jag ser liksom mer ok ut frammifrån, visst har jag blivit rundare i ansiktet - vilket jag HATAR - men kurvig har jag ju alltid varit och så länge jag har en midja har jag liksom inte tänkt på det, blundat, inte velat se, inte orkat nu när jag har allt annat...Kom ihop mej med mamma o pappa om lägenheten igen, jag vill bo större men dom ska jämt lägga sig i - fan, klipp navelsträngen! Morr!


Men nu är det dags. Jag har börjat mina "100 dagar för ett bättre liv" förra veckan, och det är tänkt att jag ska beta av de jobbiga sakerna nu; matten, högskoleprovet, vikten, ringa vissa samtal, laga bra vettig mat, komma igång med motionen, ta tag i mitt boende(?)...Försöka ha en positiv inställning till mitt jobb...


Nåja, mycket ska lösa sig nu när det blir ljust, tror jag, och med tiden ska ju en del punkter betas av - prov är när prov är... Men vikten ska jag ta tag i på ett sätt jag inte gjort innan. Jag får inse att jag inte orkar själv, sist hade jag hjälp av mamma, men nu ska jag gå till Itrim. Har läst massor och det känns som ett seriöst och br alternativ. :-) Skönt att kunna koppla bort tankarna på vad jag ska äta och bara kunna jobba med matten. :-)

Presentation

Hej, vad roligt att du hittat hit! Jag som ligger bakom bloggen heter Ellen och är nyexad speldesigner och projektledare som nu siktar på en magister i Serious games. Jag har min blivande man i USA och bloggen kommer att handla om allt möjligt. Välkommen!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards