Direktlänk till inlägg 23 mars 2011
Ja, så sakteliga närmar jag mej slutet på itrim-resan. Numera äter jag ett + tre, dvs jag byter ut en måltid mot ersättning, och jag har ibland lagt till ett mellanmål mellan frukost och lunch, om det behövts. Jag har dock insett att detta funkar rätt bra, jag går ner nästan ett kilo i veckan, och då har jag ibland varit tvungen att äta lite "vit" pasta eller liknande snabba kolhydrater. På min mors födelsedag var det restaurang som gällde, och jag tog en minimal (!) barnpizza från deras GI-meny. Den verkade funka bra, jag var mätt och vågen stod still. :-)
En positiv biverkning från mitt Itrimexperiment är dock att mitt sötsug är borta! Kan det bero på att man trycker i sig choklad med choklad och choklad? ;-) Kanske. Skönt i alla fall. En annan bieffekt var att magsäcken krympte. Nu börjar jag dessvärre äta lite mer igen, men inte som förut, så det gör inte så mycket. Ibland lägger jag till ett extra mellanmål istället, och tar lite mindre lunch. Mätt blir jag iaf. :-)
Jag har återgått lite till GI-grejen. Jag byter ut snabba kolhydrater mot långsamma, däremot äter jag fortfarande kolhydrater - somliga verkar tro att GI bertyder färre kolisar, det gör det inte (det är LCHF eller liknande) utan enbart att man byter sort! Numera tar jag med lite kokt matvete eller liknande till jobbet att byta mot potatis/vitt ris/"vit" pasta - så enkelt om man inte har en "hel" matlåda - byt bara bort en del av kafeterians mat då, det går det med. Matvete kokar du på en kvart på morgonen, tex medan du sminkar dej. :-) Till det kan du njuta av kafeterians "tillbehör" så som fisk, ratatui, köttfärssås, ja, lite vad som helst. :-) Det får bli dagens tips!
Nu ska jag bara bli kvitt mitt halsont så jag kan börja träna på riktigt! Jag vill ju komma in söta shorts och klänningar till maj/juni, och se lite presentabel och pigg ut på födelsedagen i april! :-) Pass bokade till söndag och onsdag iaf.
Jag är lyckligt lottad, det vet jag, för även om det går många veckor och ibland tillochmed månader emellan de gånger jag får se min fästman så har jag sist och slutligen funnit den finaste mannen i hela vida världen. Precis så känns det. De s...
Jag har alltid tyckt om att skriva. Som liten hittade jag på sagor och ritade bilder till, och i tonåren skrev jag dikter. Numera skriver jag spaltmeter av kollegieblockslistor, träningsboksinlägg och kreativa idéer i diverse block, böcker och på lös...
Jag har låtit bloggen ligga i träda i något år nu, men känner att det kunde vara roligt att ta tag i den igen. Jag har gått halva utbildningen snart, med den lilla ändringen att jag numera läser till speldesigner, då grafikspåret inte var min grej. ...
Jag kom in i höst! Jag är en av 18! Jag ska börja på Södertörn, på Spelprogrammet, med inriktning på spelgrafik! Helt sjukt, jag ska bli student igen! :-) Jag är så otroligt lycklig! Måste bara berätta för chefen... Jag har redan luskat reda på...
Jag blev så glatt överraskad av detta recept att jag ska laga det igen idag. sist lagade vi det med nudlar, men idag blir det nog med ris. Enkel thailändsk rödcurrygryta Ingredienser 4 port kycking i kokosmjölk kycklinggryta 3 kyckling...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|