Alla inlägg den 29 maj 2010

Av Ellen - 29 maj 2010 22:20

Jaa ni, finns det något härligare än att få börja om? Rensa, slänga, packa ner i lådor och börja om på nytt, i en fräsch fin lägenhet, i ett efterlängtat läge, där man får utlopp för sin fantasi vad gäller inredning och liknande. Jag blir så sugen; på vad som helst, bara det har balkong eller tomt! :-) Mest älskar jag Lilla Essingen, där skulle jag vilja bo! Visst är det trevligt att bo nära familjen, men något lockar och drar... kanske vattnet, de härliga restaurangerna, klipporna, promenadstråken... :-) Sen har ju Ö-malm sin charm, det är nära och bra till jobbet för mej och M, och nära till familjen, en knapp halvtimmes promenad... men inga roliga restauranger... man måste in till stan för allt - samma sak gäller om man bor på Lilla Essingen, det vet jag också, men ändå...


Det kan ju ha att göra med att jag och M spenderade en hel del tid i han lägenhet, ett stenkast från Lilla Essingen, när vi var nykära. Det var en underbar vår vi upplevde där, inte så mycket beroende på väder eller annat kanske, så mycket som på den spirande kärleken. Kan vara...


Sen vill man ju ha lite plats för att bilda familj... kunna plantera rabarber, potatis, krasseblommor till salladen... :-)


Jaa, ni, mycket att fundera på. :-) Men det blir nog bra tillslut.

Av Ellen - 29 maj 2010 20:30

Nu kommer vi igen till det där med mat, jag älskar mat, uppvuxen som jag är med en mor som spenderade timmar i köket med fina råvaror och lagade allt från scratch. :-)

Jag har en del recept på min Tasteline-sida, men så finns det ju så mycket inspirerande och härligt dr ute. Jag älskar vilt, älg, vildsvin, lamm... ko, absolut, fågel... Hjortron, vinbär, hallon, blåbär och fläder, lingon; ojoj, vad mycket goda rena smaker vi har! Jag blir alldeles inspirerad! Här nedan har vi exempel på sådan svensk mat / smak:


http://www.svensksmak.se/index.php?action=recept_sok&r_kategori=6


Bloggar:

http://www.ragazze.se/2008/05/19/cupcakes-eller-tartmuffins/

Presentation

Hej, vad roligt att du hittat hit! Jag som ligger bakom bloggen heter Ellen och är nyexad speldesigner och projektledare som nu siktar på en magister i Serious games. Jag har min blivande man i USA och bloggen kommer att handla om allt möjligt. Välkommen!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards